Utdanningskonferansen 2016

Det humanistiske fakultet ved Universitetet i Stavanger har gleden av igjen å invitere til Utdanningskonferansen 2016 - en konferanse om utdanningsforskning i barnehage, grunnskole og videregående skole.

Det humanistiske fakultet ved Universitetet i Stavanger har gleden av igjen å invitere til Utdanningskonferanse onsdag 3. februar. Tema for konferansen er utdanningsforskning, med fokus på barnehage, grunnskole og videregående skole.

Vitenskapelig ansatte fra fakultetet presenterer aktuell og pågående forskning. Konferansen henvender seg særlig til ansatte i barnehage og skole og andre utdanningsaktører i fylket. Programmet består av en plenumsøkt og tre parallelle sesjoner. Konferansen avsluttes med mingling og servering av tapas fra kl. 16:00. Se programmet her.

Les mer om konferansen her og hvordan du kan melde deg på.

Få med deg Utdanningskonferansen 3. februar ved Universitetet i Stavanger.