Internasjonaliseringskonferansen 2016

Internasjonaliseringskonferansen er den mest sentrale møteplassen for alle som jobber med internasjonalisering av høyere utdanning i Norge. Konferansen er en årlig begivenhet som arrangeres i samarbeid mellom SIU, universiteter og høyskoler. Universitetet i Stavanger er vertskap for Internasjonaliseringskonferansen 2016 (IK16).

Målet med Internasjonaliseringskonferansen er å gi faglig oppdatering på trender og viktige temaer innen internasjonalisering, og å skape kontakt med fagfeller. Konferansen er årets viktigste møtested for alle med interesse for internasjonalisering av høyere utdanning.

Mer informasjon om program, praktisk informasjon om konferansen og påmelding finner du på SIU sine nettsider

UiS logo