Velkommen til Åpen dag!

Vi inviterer alle som vil vite mer om høyere utdanning og studietilbudene våre, til Åpen dag på campus Ullandhaug tirsdag 8. mars kl. 09.00 - 14.00.

Åpen dag-arrangementet skaper mye liv på universitetsområdet. Her kan du møte ansatte og studenter på stands i de ulike byggene – de står klare til å svare på dine spørsmål.

Du kan også møte studentorganisasjoner, lag og linjeforeningene. I tillegg blir det miniforedrag og infomøter. Vi lover både faglig og spiselig påfyll for enhver smak. Vi byr også på spennende omvisninger, laboratorievandringer, filmvisninger, teater og skolelunsj og mye mer!

Er du mor eller far til en fremtidig student? Bli med og se hvilke spennende studiemuligheter som presenteres på Åpen dag!

Se program på Åpen dag 8. mars

UiS logo
Velkommen til Åpen dag ved Universitetet i Stavanger 8. mars 2016!