Næringslivsmessen 2016

Linjeforeningene Mastøk og ØSF ønsker å invitere deg til Næringslivsmessen 2016, torsdag 28. januar i Tjodhallen.

Næringslivsmessen er mulighetenes arena der studenter og næringsliv kommer sammen for en hel dag. Her får begge parter muligheten til å introdusere seg selv, og for deg som student er dette en unik mulighet til å utvide ditt nettverk og knytte verdifull kontakt med potensielle arbeidsgivere.

Dagen vil også inneholde to foredrag, og vi håper og tror at foredragene vil inspirere og motivere deg videre både som student og som fremtidig arbeidstaker. Det vil være gratis lunsj til alle som deltar på speedpresentasjonene, samt muligheter til å vinne flotte premier under arrangementet.

PROGRAM FOR DAGEN:

10:00 – 15:00: Bedrifter holder stand (se liste under for bedrifter)
 10:30 – 11:00: Åpningsforedrag med Tore Christiansen
 11:30 – 12:30: Speedpresentasjoner (gratis lunsj til alle som deltar)
 14:00 – 14:30: Foredrag med Jan Fredrik Karlsen
 14:30 – 14:45: Kåring av beste stand og vinner av årets konkurranse.

KVELDSARRANGENT FOR BEDRIFTENE OG UTVALGTE STUDENTER:
 På kvelden blir det arrangement på Hall Toll for bedriftene og utvalgte studenter. Hver bedrift har to billetter på stand som de kan gi til de studentene de vil. Det er derfor veldig viktig at du lar bedriftene legge merke til deg på dagen, slik at du får være med på denne muligheten til å knytte ytterliggere nettverk. På kveldsarrangementet blir det servert middag, og vi får besøk av komiker Ørjan Burøe!

Følgende bedrifter er foreløpig bekreftet:

•  Deloitte AS
  •  DNB
  •  Adecco
  •  EY
  •  Skatteetaten
  •  BDO
  •  KPMG AS
  •  Nordea
  •  Sum Regnskap AS
  •  Accenture
  •  Sparebank 1, SR-bank