Vinkveld med NITO-studentene på UiS

Velkommen til en smakfull vinopplevelse med NITO Studentene ved UiS! (Information in English below).

Har du lyst til å briljere med vinkunnskaper neste gang du skal på fest? Eller bare lyst til å lære mer om gode viner til en studentvennlig pris? Bli med på vinkurset vårt da vel! Her får du muligheten til å smake på et utvalg av viner- nøye utplukket av Jan Helge Didriksen i Better Wines AS.

I etterkant av en times smaksopplevelse blir det duket for quiz og sosial mingling med servering av snacks :)

Det er begrenset med plasser på kurset så her gjelder det å være rask!

PRIS:
150,- for de som ikke er NITO-medlem.
100,- for NITO- medlemmer.

Studenter kan bli medlem på www.nito.no/student

Welcome to a tasteful wine experience with NITO Studentene at UiS!

Would you like to show off with some fancy wine knowledge the next time you're at a party? Or maybe just want to learn more about good wines at a student friendly price? Then you should join our wine course! Here's an opportunity to taste a selection of wines- carefully chosen by Jan Helge Didriksen in Better Wines AS.

After the one-hour taste experience there will be time for quiz and social mingling with snacks :)

The seats are limited so you need to be quick !

PRICE:
150,- for those who are not NITO- member.
100,- for NITO- members.

Students can become members at www.nito.no/student

We look forward for a fun night!

NITO-studentene logo