Innovation Camp 2016

Innovation Camp for studenter på UiS i regi av Start UiS og i samarbeid med Validé, Prosjekt Plogen og Senter for entreprenørskap ved UiS.

Start UiS arrangerer Innovation Camp for studenter på UiS tirsdag 2. februar kl. 12:15 - 16:30.

I tillegg til servering av lunsj blir det arrangert en konkurranse med en caseoppgave.

Deltakerne vil bli inndelt i grupper som konkurrerer om førsteplassen om kr. 10 000,- i premiepenger til den gruppen som har den beste løsningen.

Tid: Tirsdag 2. februar kl. 12:15 -16:30

Sted: Arne Rettedals hus, rom G-201

Påmelding til Innovation Camp på denne lenken.

Arrangmentet er i samarbeid med Ungt Entreprenørskap, Validé og Senter for entreprenørskap ved UiS. Førstepremien er sponset av Prosjekt Plogen.

English:

The Student Organization "Start UiS" arranges an Innovation Camp for students at the University of Stavanger on Tuesday, February 2nd from 12:15 to 16:30.

In addition to lunch, there will be a Case Competition. Students participating will be divided into groups that will compete for the first place of 10 000,- NOK in prize money sponsored by the Plogen Project for the student group with the best solution.

Time: Tuesday 2nd of February at 12:15 - 16:30

Location: Arne Rettedals house, room G-201

Please registrater for The Innovation Camp on this link.

The arrangment is in cooperation with Ungt Entreprenørskap (Young Achievement), Validé and Centre for Entrepreneurship at the University of Stavanger