Innovation Camp 2016

Innovation Camp for studenter på UiS i regi av Start UiS og i samarbeid med Validé, Prosjekt Plogen og Senter for entreprenørskap ved UiS.

Start UiS arrangerer Innovation Camp for studenter på UiS tirsdag 2. februar kl. 12:15 - 16:30.

I tillegg til servering av lunsj blir det arrangert en konkurranse med en caseoppgave.

Deltakerne vil bli inndelt i grupper som konkurrerer om førsteplassen om kr. 10 000,- i premiepenger til den gruppen som har den beste løsningen.

Tid: Tirsdag 2. februar kl. 12:15 -16:30

Sted: Arne Rettedals hus, rom G-201

Påmelding til Innovation Camp på denne lenken.

Arrangmentet er i samarbeid med Ungt Entreprenørskap, Validé og Senter for entreprenørskap ved UiS. Førstepremien er sponset av Prosjekt Plogen.

English:

The Student Organization "Start UiS" arranges an Innovation Camp for students at the University of Stavanger on Tuesday, February 2nd from 12:15 to 16:30.

In addition to lunch, there will be a Case Competition. Students participating will be divided into groups that will compete for the first place of 10 000,- NOK in prize money sponsored by the Plogen Project for the student group with the best solution.

Time: Tuesday 2nd of February at 12:15 - 16:30

Location: Arne Rettedals house, room G-201

Please registrater for The Innovation Camp on this link.

The arrangment is in cooperation with Ungt Entreprenørskap (Young Achievement), Validé and Centre for Entrepreneurship at the University of Stavanger

UiS logo