Et profilbilde

Ekstern
Lisbeth Engell-Sørensen { "honorific-suffix": "Ekstern", "fn": "Lisbeth Engell-Sørensen", "tel": "", "email": "lisbeth.engell-sorensen@uis.no" }

Avdeling/enhet Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for petroleumsteknologi

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Engell-Sørensen, Lisbeth; Moser, T. J.; Pajchel, J. (1995). Estimating background velocity from reflection seismic data - a feasibility study, Rep project 3D Asymptotic Seismic Imaging, Contract JOU2-93-0321. Institutt for den faste jords fysikk, UiB-MatNat.
  • Moser, T. J.; Engell-Sørensen, Lisbeth; Pajchel, J. (1995). Linear inversion as a first step in entropy of image contrast optimization, Rep. project 3D Asymptotic Seismic Imaging, Contract JOU2-93-0321. Institutt for den faste jords fysikk, UiB-MatNat.
  • Moser, T. J.; Engell-Sørensen, Lisbeth; Pajchel, J. (1995). Linear inversion as a first step in entropy of image contrast optimization: Results, Rep. project 3D Asymptotic Seismic Imaging, Contract JOU2-93-0321. Institutt for den faste jords fysikk, UiB-MatNat.
  • Engell-Sørensen, Lisbeth (1993). North Sea earthquake source parameters. University of Bergen, Institute of Solid Earth Physics. 1 s.
  • Moser, T.; Engell-Sørensen, Lisbeth; Pajchel, J. (1995). Linear inversion as a first step in entropy and image contrast optimization. [Mangler data];