Leik Woie disputerer om hjerteinfarkt

Cand. med. Leik Woie disputerer for Dr. philos-graden ved Universitetet i Stavanger.

Tidligere overlege ved Stavanger Universitetssjukehus, Cand.med. Leik Woie, disputerer for Dr. philos-graden ved Universitetet i Stavanger ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet, Universitetet i Stavanger 11. mars 2016 ved Stavanger Universitetssjukehus.

Avhandlingens tittel er “Myocardial infarction: Scar size, fibrosity, transmurality, myocardium at risk and location”.

Bedømmelseskomitéen består av professor Jan Erik Nordrehaug, SUS, professor Leif Sørnmo, Lund University og førsteamanuensis II, Erna Harboe, UiS (administrator).

Leder av disputasen er Instituttleder Tom Ryen, Institutt for data- og elektroteknikk, Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet, Universitetet i Stavanger.

Prøveforelesning skjer samme sted 10. mars kl. 14:00 og 15:00Oppgitt emne for prøveforelesningen er «Hjertefrekvens-variabilitet - definisjon. Klinisk anvendbarhet og bruk ved prognose.»  Kandidatens selvvalgte emne er «Ventrikkeltakykardi».

Både disputas og prøveforelesning er åpne for alle interesserte og avhandlingen er tilgjengelig for gjennomsyn på biblioteket ved UiS.

UiS logo
Foto av Leik Woie