Danseforestilling: Raw Tales

Torsdag 31. mars klokka 19.00 er det duket for danseforestillingen Raw Tales i Sandnes kulturhus.

Raw Tales består av 5 bestillingsverk av europeiske koreografer. Avgangsstudentene i dans ved Institutt for musikk og dans, UiS, har arbeidet med disse koreografiene siden januar og gjennom disse verkene presenterer studentene seg.

Dette sceniske prosjektet strekker seg over 3 måneder og for studentene markerer det overgangen til yrkeslivet som profesjonell scenekunstner. Koreografiene representerer forskjellige tradisjoner innenfor den europeiske samtidsdansen: Hagit Yakira (England), Robert Bonara (Polen), Roberto Olivan (Spania) og Rui Lopes Graca (Portugal). Varighet på forestillingen er ca 75 min pluss 2 pauser.

Se mer informasjon og bestill billett på Sandnes kulturhus sin nettside.

Dette er morgendagens scenekunstnere, god fornøyelse!

Bildet viser dansestudenter ved UiS under en forestilling.

Få med deg morgendagens scenekunstnere under danseforestillingen Raw Tales.