Et profilbilde

Ekstern
Ljiljana Djapic Oosterkamp { "honorific-suffix": "Ekstern", "fn": "Ljiljana Djapic Oosterkamp", "tel": "", "email": "ljiljana.d.oosterkamp@uis.no" }

Avdeling/enhet Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for maskin, bygg og materialteknologi

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Awotahegn, Michael Berhe; Oosterkamp, Ljiljana D.; Nystrøm, Per Richard (2016). 3D study of dropped object motion in sea water based on scale test. ISOPE - International Offshore and Polar Engineering Conference. Proceedings. ISSN 1098-6189. Volum 2016 - II. s. 241-252.
  • Mustafina, Adeliya Flyurovna; Oosterkamp, Ljiljana D.; Nystrøm, Per Richard; Grønli, John Charles; Gudmestad, Ove Tobias (2015). Anchor-damage assessment of subsea pipelines: optimization of design methodology. Journal of Pipeline Engineering. ISSN 1753-2116. Volum 14. Hefte 3. s. 173-187.