Workshop og konsert med Jostein Bergfjord

Tirsdag 5. april holder Jostein Bergfjord åpen workshop for alle interesserte på UiS i Bjergsted, og vil deretter holde konsert i samspill med jazzstudenter onsdag 6. april.

Jostein Bergfjord er en spennende gitarist som til daglig underviser gitar, hørelære og ensemblespill ved Skeisvang vg. skole i Haugesund. Han har sin utdanning fra jazzlinja (NTNU) i Trondheim fra 1992-96 med el-gitar som hovedinstrument. I tillegg til jazz har han også jobbet med andre musikkuttrykk som klassisk amerikansk rock og pop, gjennom albumet Bergfjord (2012). Han har også medvirket på flere album av lokalhistoriker Aleksander Hauge.

Nå er klar Bergfjord klar for å gjøre åpen workshop for alle interesserte tirsdag 5. april på UiS i Bjergsted, og det blir deretter konsert med Jostein Bergfjord i samspill med jazzstudenter onsdag 6. april.

UiS logo
Bildet viser et jazzorkester.

Få med deg workshop og konsert med Jostein Bjergfjord.