Operakafé i Sandnes kulturhus

Mandag 25. april klokka 19.30 opptrer sangstudenter fra Institutt og musikk på Operakafé i Sandnes kulturhus.

Sangstudenter ved Institutt for musikk og dans ved Universitetet i Stavanger skal opptre i Sandnes kulturhus mandag 25. april, under ledelse av professor Elizabeth Norberg-Schulz.

Sandnes kulturhus skriver selv på sin nettside om arrangementet:

Tradisjonen tro får vi også denne våren besøk av unge og lovende sangstudenter fra Universitetet i Stavanger. De står på terskelen til et liv som profesjonelle sangere, og noen er kanskje på vei til de store operahusene! Kort tid før sine eksamener tar de turen til Sandnes for å glede oss med det de har lært. En stor takk til professor Elizabeth Norberg-Schulz som enda en gang år etter år sørger for at vi får en operakafé av høy kvalitet, står det på konserthuset sin nettside.

UiS logo
Bildet viser sangstudenter ved IMD under en forestilling.

Bilde av sangstudenter ved IMD under en operaforestilling.