Halvdagsseminar: Digitale løsninger i din undervisning

Vet du hvilke muligheter du har til å heve din kompetanse, og få hjelp til å produsere digitale læringsressurser? UNIPED, IT, Universitetsbiblioteket og NETTOP inviterer til halvdagsseminar for HF-fakultetet. Ansatte på SV er også velkommen

Studentaktiv læring og moderne undervisningsformer er et av de fire institusjonelle tiltakene som skal prioriteres i perioden 2013–2017 ifølge Tverrgående handlingsplan for Universitetet i Stavanger 2013–2017 (UiS Veikart 2015 – 2017).

UNIPED, IT, Universitetsbiblioteket og NETTOP-UIS arrangerer halvdagsseminar på alle fakultetene som et av flere tiltak for å realisere dette målet. Tirsdag 26. april er det HF sin tur, men ansatte på SV er også velkommen.

Program:

12.30-13.30: UNIPED, IT, Universitetsbiblioteket og NETTOP-UIS innleder kort om hvem de og er og hva de kan bistå med av digitale løsninger til din undervisning.

13.30-15.00: Mulighet for en uformell prat om din idé eller dine spørsmål, i tillegg til å få demonstrert verktøy og løsninger som du måtte være interessert i.

• Er du ute etter tips om videreforedling av dine kunnskaper om bruk av itslearning, digital eksamen, plagiatkontroll?

• Er du usikker på hva du kan bruke Office 365 til? One Note Class Notebook?

• Tenker du på å starte med videoforelesninger, lage et e-kompendie, en app, en film mm?

• Ønsker du en oversikt over hvilken digital informasjon Universitetsbiblioteket har tilgjengelig for deg og dine studenter, eller hvordan du laster ned en e-bok?

Velkommen til den uformelle drøsen, som kanskje kan bli til noe mer?

Hilsen UNIPED, IT, Universitetsbiblioteket og NETTOP-UIS

UiS logo