Offisiell semesteråpning 2016

Den offisielle semesteråpningen ved Universitetet i Stavanger er mandag 15. august. Dette markerer vi med et storslått arrangement i Tjodhallen.

Hovedtaler på åpningen er stortingsrepresentant Iselin Nybø. Det blir også mye musikk og dans på programmet – gled dere!

• Velkommen til UiS ved rektor Marit Boyesen
  • Velkommen til Stavanger ved ordfører Christine Sagen Helgø
  • Hovedtale ved stortingsrepresentant Iselin Nybø
  • Studentenes tale ved Magne Bartlett, leder av Studentorganisasjonen (StOr) ved UiS
  • Utdeling av Stavanger Forums formidlingspris ved direktør Jan Hauge.
  • Utdeling av læringsmiljøprisen ved prorektor Dag Husebø
  • Den ferske Idol-vinneren Marius Samuelsen spiller i gang semesteret med egenkomponert låt.
  • Hiphop-gruppa Kriminell Kunst, bestående av Tore Pang og Jenzki,  fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 2015 med «Måden du ser på meg». I Tjodhallen vil de få musikalsk hiphop-følge av Izabell, Norges beste kvinnelige rapper.
  • Stavanger studentsangforening vil også krydre dagen med harmonier og sang.

Les mer om offisiell semesteråpning 2016.

Kriminell kunst, Izabell og Marius Samuelsen spiller opp på semesteråpning 15. august.