Barnas Mablisfestival

Gratis teaterforestilling, av og med dramastudentene ved Institutt for barnehagelærerutdanning, UiS. Forestillingen, som passer for barn fra fem år, vises kl. 13.00, 14.00 og 15.00.

Reisen
Dagny er veldig glad i tingene sine. Det er lett å forstå, for de er både dyre og fine. En natt blir Dagny vekket av en jente som heter Danina. Hun har en svale i hjertet sitt, og tar Dagny med på en underlig reise.
Forestillingen er fritt etter en fortelling av Oscar Wildes "Den lykkelige prinsen".

Medvirkende: Henriette Brekke, Rebekka Lydia Røkke, Merita Camil Gashi, Geraldine Gabriela Figueroa Masbernat og Houria Hazermoshar.

Forestillingen er en bearbeiding av dramastudentenes eksamensforestilling våren 2016 veiledet av Anne Karin Fotland og Hallgjerd Byrkjeland, Institutt for barnehagelærerutdanning, Universitetet i Stavanger.

Andre aktiviteter:

Studenter fra Kunstskolen i Rogaland (KiR) har laget spennende kunstutsmykninger I Vålandsskogen, og gir omvisninger klokka 13.30 og 14.30

Lek, såpebobler, musikk og moro

Fri entré.

Les mer om Barnas Mablis