Et profilbilde

Stipendiat
Ida Risanger Sjursø { "honorific-suffix": "Stipendiat", "fn": "Ida Risanger Sjursø", "tel": "Telefon: 51832940 ", "email": "ida.r.sjurso@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora
Institutt/senter Læringsmiljøsenteret
Læringsmiljøsenteret - Stavanger
Rom HG Q-356

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Sjursø, Ida Risanger (2010). Lytt til meg. En studie av innvandrerbarns sosiokulturelle og psykologiske tilpasning før og etter overgangen fra en innføringsinstitusjon til bostedsskole. Universitetet i Stavanger. 78 s.
  • Sjursø, Ida Risanger; Fandrem, Hildegunn (2015). Hvor mange liv må gå tapt?.
  • Sjursø, Ida Risanger (2014). Offeret har aldri noe sted å flykte. Fosnafolket. [Avis]; 2014-09-18.
  • Sjursø, Ida Risanger; Fandrem, Hildegunn; Roland, Erling Georg (2014). Possible emotional consequenses for traditional and cyber victimization. EARA;
  • Sjursø, Ida Risanger (2012). Hva er digital mobbing?.
  • Sjursø, Ida Risanger (2012). Hva er mobbing?. Røde kors omsorg Rogaland;
  • Sjursø, Ida Risanger; Auestad, Gaute (2012). Hva gjør oss til mobbere?. Stavanger Aftenblad. [Avis]; 2012-09-07.
  • Sjursø, Ida Risanger; Auestad, Gaute (2012). Nettmøte om mobbing. Stavanger Aftenblad. [Avis]; 2012-09-06.
  • Sjursø, Ida Risanger; Fandrem, Hildegunn; Roland, Erling Georg (2012). Traditional versus cyber - vitimization and emotional problems. COST;
  • Sjursø, Ida Risanger; Fandrem, Hildegunn (2011). Immigrant children's adaptation before and after transition from an introduction institution to a local school. European Society for Developmental Psychology; 2011-08-23.