Et profilbilde

Førsteamanuensis
Sonya Louise Lundblad { "honorific-suffix": "Førsteamanuensis", "fn": "Sonya Louise Lundblad", "tel": "Telefon: 51832389", "email": "lundblad.sonya@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora
Institutt/senter Institutt for kultur- og språkvitenskap
Rom HG Q-263

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Lundblad, Sonya Louise (2010). Quat is this Fairy Burial Mound?: The Gawain-poet’s Green Moment in Sir Gawain and the Green Knight. I: Standing in the Shadow of the Master: Chaucerian Influences and Interpretations. Cambridge Scholars Publishing. ISBN 978-1-4438-1958-9.
  • Lundblad, Sonya Louise (2008). Chaucerian Counterpoise in The Canterbury Tales: Implications of Newfangleness and Suffisaunce for the 21st Century Reader. I: The Canterbury Tales Revisited: 21st Century Interpretations. Cambridge Scholars Publishing. ISBN 9781847186133.