Engasjertdagen 2016

På Engasjertdagen i Tjodhallen stiller linjeforeninger, studentorganisasjoner og bedrifter på stand og forteller hva de kan tilby studenter.

Engasjertdagen i Tjodhallen er et godt utgangspunkt for Engasjertuka som følger. Her kan du finne dine foreninger og bli med dem på aktiviteter i de påfølgende dagene. På Engasjertdagen kommer det også andre aktører til campus for å fortelle om sine tilbud til studentene.

Engasjertuken 2016

Engasjertukens mål er å vise studenter hva studenttilværelsen har å by på utenfor skoletiden. Uken er fullpakket med diverse aktiviteter og events i regi av engasjert-miljøet ved UiS. Det hele sparkes i gang med Engasjertdagen der linjeforeninger, studentorganisasjoner og enkelte bedrifter vil stå på stand, og vise hva de har å tilby. Resten av uken vil linjeforeningene og studentorganisasjonene stille med arrangementer for å vise hvem de er og hva de driver med.

Mer informasjon om engasjertuken 2016 finner du her.

UiS logo