Et profilbilde

Førsteamanuensis
Kathrine Skoland { "honorific-suffix": "Førsteamanuensis", "fn": "Kathrine Skoland", "tel": "Telefon: 51833684", "email": "kathrine.skoland@uis.no" }

Avdeling/enhet Det samfunnsvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for sosialfag
Rom KA A-278

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Buland, Trond; Mathiesen, Ida Holth; Mordal, Siri; Tønseth, Christin; Austnes-Underhaug, Randi; Skoland, Kathrine (2014). «Æ SKJØNNE ITJ, Æ VÅKNE OPP KVAR DAG Å VIL BLI NÅ NYTT Æ» - Rådgivning i skolen under lupen. International Research Institute of Stavanger. 316 s.
  • Skoland, Kathrine (2014). Klasser i arbeidslivet. Universitetet i Bergen. ISBN 978-82-308-2776-5.
  • Vassenden, Anders; Lie, Terje; Skoland, Kathrine (2012). "Man må ha en plass å bo" - En sosiologisk studie av vanskeligstilte i et boligeierland. International Research Institute of Stavanger. 125 s.
  • Ellingsen, Kjersti Lunde; Kiær, Elisabeth; Aas, Randi Wågø; Skoland, Kathrine; Solberg, Astrid (2011). Tilbudet "Raskere tilbake for personer med ervervet hjeneskade: pasientgrunnlag, innhold og nytteverdi". International Research Institute of Stavanger. 31 s.