Artistic Research Forum 2016 Stavanger

Institutt for musikk og dans ved UiS er vertskap for konferansen Artistic Research 2016, som arrangeres i Bjergsted fra 17. –18. oktober.

Den 17. og 18. oktober er IMD vertskap for konferansen Artistic Research forum 2016, som har om lag 230 deltagere fra både Norge, Finland og Sverige. Artistic Research Forum (ARF) er en konferanse med mål om å formidle forståelsen av kunstforskning i et nasjonalt samt internasjonalt perspektiv.

Under konferansen vil det bli arrangert 18 parallelle sesjoner der samtlige norske høyere kunstutdanningsinstitusjoner, i tillegg til institusjonene Uniarts Stockholm og Uniarts Helsinki, vil presentere pågående forskningsprosjekt innen kunstnerisk utviklingsarbeid. Det vil også bli en åpen diskusjon om etikk i kunstforskningen. Konferansen blir arrangert ved Institutt for musikk og dans i Bjergsted, og har oppstart mandag 17. oktober klokka 10.00. Konferansen avsluttes torsdag 18. oktober klokka 15.30.

Les mer om Artistic Research forum 2016 (ekstern lenke).

UiS logo
Bildet viser en student som danser ute i naturen.

Institutt for musikk og dans ved UiS er vertskap for konferansen Artistic Research, som arrangeres i Bjergsted fra 17. –18. oktober.