Disputerer om kunstige nevrale nettverk

Thomas Palmé forsvarer doktorgradsavhandlingen “Applications of Artificial Neural Networks to Monitoring of Power Plants”.

Thomas Palmé disputerer for graden philosophiae doctor (ph.d.) ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Stavanger 19. oktober.

Han vil forsvare avhandlingen “Applications of Artificial Neural Networks to Monitoring of Power Plants”.

Både disputas kl 12:00 og prøveforelesning kl 10:00 er åpne for alle interesserte.

Arrangementet finner sted i Kjølv Egelands hus, Auditorium E-164.

Bedømmelseskomitéen består av Professor Ehsan Mesbahi, University of the West of Scotland, Professor Francesco Fantozzi, University of Perugia, Italia og professor Hirpa Gelgele Lemu, UiS (administrator).

Hovedveileder er professor Mohsen Assadi, Universitetet i Stavanger.

Leder av disputasen er Instituttleder Tor Hemmingsen, Institutt for konstruksjonsteknikk og materialteknologi, Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet, Universitetet i Stavanger

UiS logo