Et profilbilde

Stipendiat
Emanuela Iedidia Kallesten { "honorific-suffix": "Stipendiat", "fn": "Emanuela Iedidia Kallesten", "tel": "", "email": "emanuela.i.kallesten@uis.no" }

Avdeling/enhet Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for petroleumsteknologi

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Kallesten, Emanuela Iedidia; Zimmermann, Udo; Minde, Mona Wetrhus; Madland, Merete Vadla (2017). Petrological, Mineralogical and Geochemical Constraints on Hydrocarbon Bearing North Sea Reservoir Chalk. I: 19th European Symposium on Improved Oil Recovery/IOR Norway 2017. European Association of Geoscientists and Engineers. ISBN 978-94-6282-209-2.
  • Kallesten, Emanuela Iedidia; Zimmermann, Udo; Minde, Mona Wetrhus; Madland, Merete Vadla (2017). Petrological, Mineralogical and Geochemical Constraints on Hydrocarbon Bearing North Sea Reservoir Chalk. 2017-04-24 - 2017-04-27.
  • Madland, Merete Vadla; Minde, Mona Wetrhus; Kallesten, Emanuela Iedidia; Egeland, Nina; Hiorth, Aksel (2017). Grønn oljeutvinning. 2017-09-23.