Møt Erika Fatland i Universitetsbiblioteket!

Erika Fatland forteller om boka "Sovjetistan", og reisene den handler om.

Dette året ble reiseskildringen Sovjetistan av Erika Fatland valgt ut av Hele Rogaland leser som årets bok. Hele 25.000 eksemplarer har blitt delt ut gratis i fylkets biblioteker. De eksemplarene vi fikk på Universitetsbiblioteket forsvant på et par dager, så det var stor interesse for denne boka på universitetet.

Sovjetistan er en spennende reiseskildring som forteller oss noe om land de fleste av oss ikke har et forhold til. Forfatteren besøker de tidligere sovjetrepublikkene Turkmenistan, Kasakhstan, Tadsjikistan, Kirgisistan og Usbekistan. Her møter hun både folket og kulturen i de ulike statene. Vi får et innblikk i mye som kan virke fremmed for oss.

Erika Fatland blir ofte omtalt som en av de viktigste unge forfatterstemmene fra Rogaland. Hun ble utpekt av Morgenbladet som en av de ti beste forfatterne i landet under 35 år. Hun har mastergrad i sosialantropologi.

Møt Erika Fatland på Ullandhaug
I oktober er Erika Fatland ute på foredragsturne, i regi av Folkeakademiet i Rogaland. Tirsdag 25. oktober kl. 12kommer hun til Universitetsbiblioteket på Ullandhaug. Hun vil holde et foredrag der hun forteller om reisene hun var på i forkant av denne boka. Det blir anledning til å stille henne spørsmål, og hun vil signere boka.

Vi har et begrenset antall eksemplarer av Sovjetistan som vil deles ut denne dagen. Ellers er dere som allerede har sikra dere et eksemplar velkommen til å ta det med og få signatur.

Det blir servering av kaffe og te. Alle er hjertelig velkommen!

Arrangement på Facebook

UiS logo