Barneteater på campus

Dramastudentene ved UiS har forestillinger for barn på campus. Ta med deg sønn eller datter, niese eller nevø, barnebarn eller venners barn og få med deg historiene om "Knøttet", "Brune" og "Mari".

Forestillingene er gratis.

Om forestillingene:

Brune

Brune handler om en gutt som heter Rune. Han blir mobbet av større gutter. Bestefaren hans dør, og han vet ikke helt hva det innebærer og hvordan han skal føle seg. Men så dukker plutselig superhelten Brune opp!

En forestilling basert på Håkon Øvreås bok "Brune"

Passer for 1.-4. klasse.

Mari

Mari er på ferie med sin familie. Mari er veldig sta og vil bestemme ALT når hun leker, noe hennes søsken ikke setter særlig stor pris på. Mari mener mamma og pappa bare tar søsknenes parti og at de er mer glad i dem enn henne. Men er det egentlig slik?

En forestilling basert på boken "Maris svarteste tanke" av Tove Appelgren

Stykket passer best for barn fra 5-8 år.

Knøttet

Knøttet bor alene i skogen, og er så redd for alt. Han bestemmer seg for å rømme, og på ferden sin møter han mange rare skikkelser. En dag finner han et brev fra Nurket som er fanget av den store skumle Huffsa. Knøttet prøver å gjøre alt for å redde Nurket.

En forestilling basert på Tove Janssons bok "Hvem skal trøste knøttet?"

Passer for barn i alderen 5-8 år.

UiS logo
Bilde fra forestillingen