Arne Rettedal får byste i eget hus

Velkommen til avduking av nytt kunstverk når Arne Rettedal får byste i eget hus.

Utsmykkingskomiteen ved UiS har gleden av å invitere til avduking av nytt kunstverk. Lederen, visjonæren og universitetsbyggeren Arne Rettedal får sin egen byste i sentralbygget på campus som på mange måter står som symbolet for etableringen av universitetet i 2005. Bysten er laget av billedhuggeren Hugo Frank Watne fra Stavanger, og er gitt UiS som gave fra Inge Steensland-stiftelsen.

Avdukingen finner sted onsdag 16.november 2016, kl. 14.00 i Arne Rettedals hus ved Universitetet i Stavanger.

Arne Rettedal

Lederen, visjonæren og universitetsbyggeren Arne Rettedal får byste i eget hus. (Foto: Geir Arnesen/Aftenposten/NTB scanpix)