Konsert med Olav Andreas Abildgaard

Institutt for musikk og dans presenterer i samarbeid med Stavanger jazzforum konsert med Olav Andreas Abildgaard onsdag 30. november på Spor 5.

Olav Andreas Abildgaard er en trommeslager fra Bærum som har fått med seg en stor gjeng flotte jazzmusikere og medstudenter fra IMD til en unik konsert på Spor 5.

En konsert som skal teste og utfordre musikalske grenser, men som også skal låte fint. Målet er å finne en balanse mellom det utfordrende og det behagelige, og teste ytterpunkter i begge retninger. Alt levert med et jazzuttrykk, og framført av en dyktig gjeng fra konservatoriet på Bjergsted, representanter for det eviggroende jazzmiljøet i Stavanger. Musikken og arrangementene er skrevet av Abildgaard.
Besetning:

Emilie Eie – vokal, Andrea Cathrin Opdal – vokal, Jørgen Krøger Mathisen – fiolin, Nikolai Storevik – fiolin, Ndabenhle Zulu – trompet, Erlend Furuseth Jensen – saksofon, Jone Arnfinnsson Randa – bassklarinett, Ferdinand Bergstrøm – gitar, Jakob Folke Ossum – gitar, Vidar Starheimsæter – bass, Olav Andreas Abildgaard – slagverk.

UiS logo
Blå Trås vignett bestående av hvit skrift mot sort bakgrunn og jazzmusiker i blått

Blå Trå