Disputerer om atferdsøkonomi

Stipendiat William Gilje Gjedrem fra Handelshøgskolen ved UiS, Det samfunnsvitenskapelige fakultet, disputerer for Ph.D-graden ved Universitetet i Stavanger med avhandlingen "Feedback and Performance Experiments in Behavioral Economics"

Prøveforelesningen har tittelen: “Monetary rewards versus non-pecuniary motivations in the workplace: theory and empirical evidence

Bedømmelseskomiteen består av professor Robert Dur, Erasmus University Rotterdam, professor Nagore Iriberri, University of the Basque, og førsteamanuensis Gorm Kipperberg, Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger (administrator).

Hovedveileder for doktorgradsarbeidet til Gjedrem har vært professor Mari Rege (Handelshøgskolen ved UiS) og medveiledere har vært professor Ola Kvaløy (Handelshøgskolen ved UiS) og Mark Votruba (Case Western Reserve University).

Leder av disputasen blir dekan Gro Ellen Mathisen, Det samfunnsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Stavanger.

Både disputas og prøveforelesning er åpne for alle interesserte og avhandlingen er tilgjengelig for gjennomsyn på biblioteket ved UiS.

Kunngjøring for disputasen

UiS logo