Grunnkurs i Adobe Photoshop

Kurset retter seg mot personer som ønsker å utvikle materiell enten det skal til print/trykk eller digitale medier, og vil gi forståelse for Photoshops rolle i produksjon av trykksaker og gi kursdeltakeren den nødvendige kompetanse som kreves for å arbeide effektivt.

Photoshop CS6 grunnkurs

Forkunnskaper
Grunnleggende Windowskunnskap. Det er en fordel å ha gjort seg litt kjent med Photoshop i forkant av kurset, men ikke et krav.

Målgruppe
Kurset retter seg mot personer som ønsker å utvikle materiell enten det skal til print/trykk eller digitale medier. Kurset er åpent for alle - både privatpersoner og bedrifter.

Målsetning
Gi forståelse for Photoshops rolle i produksjon av trykksaker og gi kursdeltakeren den nødvendige kompetanse som kreves for å arbeide effektivt.

Undervisningsform
Klasseromsundervisning, med maks 6 deltakere.
En maskin pr. kursdeltaker.

Kr. 6.900,-
Inkluderer lunsj og kursdokumentasjon.

2 dager - fra kl 09.00 til ca kl 15.00

Kurset arrangeres av UiS-IKT. For mer informasjon og påmelding til kurset se informasjon om kurset i Adobe Photoshop

Kontakt oss på: uis-ikt@uis.no eller på telefon 51 83 10 73.

Ansatte og studenter ved UiS får 50% rabatt på kurset.

UiS logo
Illustrasjonsfoto for Adobe Photoshop kurs