Project grunnkurs

Å lære å bruke Microsoft Project betyr for mange samtidig å lære grunnprinsippene ved prosjektstyring. De to aktivitetene henger sammen. I et nøtteskall er prosjektstyring planlegging, organisering og administrasjon av ressurser for å nå et bestemt mål. MS Project er et svært nyttig verktøy for å administrere et prosjekt og håndtere aktiviteter som oppstår.

Forkunnskaper
Det er en fordel å ha noe erfaring i bruk av tastatur, mus og Windows. Noe kjennskap til prosjektarbeid er ønskelig.

Målgruppe
Kurset passer for personer som skal ta programmet i bruk, eller som allerede har prøvet det i mindre grad. Kurset er åpent for alle - både privatpersoner og bedrifter.

Målsetning
Kunne bruke programmet på relativt enkle prosjekter. Med registrering av aktiviteter, ressurser og kostnader.

Undervisningsform
Klasseromsundervisning, med maks 12 deltakere. En maskin pr. kursdeltaker.

Kr. 8.300,-
Inkluderer lunsj og kursdokumentasjon

2 dager - fra kl 09.00 til ca kl 15.00

Kurset arrangeres av UiS-IKT. For mer informasjon og påmelding til kurset se informasjon om Project grunnkurs.

Kontakt oss på: uis-ikt@uis.no eller på telefon 51 83 10 73.

Ansatte og studenter ved UiS får 50% rabatt på kurset.

UiS logo
Illustrasjonsfoto for Project grunnkurs