Excel videregående kurs

Kurset retter seg mot personer som bruker Excel som regnearkverktøy, og som ønsker ytterligere fordypning i bruken av lister og pivotteknikk. På kurset vil vi også vise hvordan man jobber med formler og funksjoner av ulike varianter, samt andre dataanalyseverktøy.

Forkunnskaper:
På nivå med UiS-IKT sine grunnkurs i Excel eller tilsvarende kjennskap til programmet.

Målgruppe
Kurset retter seg mot personer som bruker Excel som regnearkverktøy, og som ønsker ytterligere fordypning i bruken av lister og pivotteknikk. Kurset er åpent for alle - både privatpersoner og bedrifter.

Målsetning
Kunne lage og effektivt bruke store lister og tabeller, samt og kunne lage og effektivt bruke
pivottabeller i Excel.

Undervisningsform
Klasseromsundervisning, med maks 12 deltakere.
En maskin pr. kursdeltaker.

Kr. 5.500,-
Inkluderer lunsj og kursdokumentasjon.

2 dager - fra kl 09.00 til ca kl 15.00

Kurset arrangeres av UiS-IKT. For mer informasjon og påmelding til kurset se informasjon om Excel videregående kurs

Kontakt oss på: uis-ikt@uis.no eller på telefon 51 83 10 73.

Ansatte og studenter ved UiS får 50% rabatt på kurset.

Illustrasjonsfoto Excel kurs