"Dans i samtiden"

Institutt for musikk og dans presenterer forestillingen "Dans i samtiden" torsdag 8. desember

Bachelorutdanningen i dans ved IMD inviterer til forestillingen "Dans i samtiden" torsdag 8. desember 2016. Denne kvelden får publikum innsikt i noe av det studentene arbeider med i sin 3-årige utdanning, på vei til å bli en profesjonell danser. Som en del av studiehverdagen møter våre dansere koreografer fra hele Europa. I repertoarfaget får våre studenter innblikk i koreografier fra internasjonale kompanier.

"Dans i samtiden" vil gi et innblikk i noen av de arbeidsprosesser som finner sted i høst ved vårt institutt. Den inneholder spennende repertoar av Hagit Yakira, Anne-Linn Akselsen, Helder Seabra, Yael Flexer, Robert Bondara og Rui Lopes Graca.

UiS logo
Dansesituasjon med tre kvinnelige dansere i sort og hvitt

Foto: Morten Berentsen