Universitetets julekonsert 2016

Institutt for musikk og dans inviterer til årets definitive julekonsert fredag 16. desember i St. Petri kirke

UiS Institutt for musikk og dans inviterer til årets store konsertbegivenhet i St. Petri kirke fredag 16. desember kl. 19.30.

Instituttet ønsker å vise frem bredden i sin virksomhet ved å involvere alle fagseksjoner i en konsert som garantert vil sette publikum i den rette julestemningen.
Kveldens program består av spesialkoreografert dans av Rui Lopes Graça for Bjergsted danseensemble og strykeorkesteret 1B1, utdrag fra Chopins klaverkonsert nr. 1 med solist Zicheng Huang, «Swinging Christmas» med Bjergsted jazzensemble, utdrag fra Nøtteknekkeren av Tsjajkovskij, Hallelujakoret fra Händels Messias med sangere fra instituttet og Stavanger katedralskole MDD, allsang og mye mer.

Ta med venner og kjente og gled dere over universitetets førjulsgave til byens befolkning.

Gratis adgang.

UiS logo
Fotografi av tre røde julestjerneblomster

Julestjerner