Et profilbilde

Paleobotaniker
Mia Marika Lempiäinen-Avci { "honorific-suffix": "Paleobotaniker", "fn": "Mia Marika Lempiäinen-Avci", "tel": "", "email": "mia.m.lempiainen-avci@uis.no" }

Avdeling/enhet Arkeologisk museum
Institutt/senter Avdeling fornminner
Rom AM A-318

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Lempiäinen-Avci, Mia Marika (2017). Makrofossilanalyse av kokegroper og dyrkningslag fra bronse- og jernalder på Vagle.. Universitetet i Stavanger / Arkeologisk museum. 17 s.
  • Lempiäinen-Avci, Mia Marika; Tjemsland, Anne Elise (2017). Rapport fra undersøkelser av dyrkningslag fra bronsealder på Hana, id 171179. Universitetet i Stavanger / Arkeologisk museum. 26 s.
  • Lempiäinen-Avci, Mia Marika (2017). What did they eat? A case study from 18th century latrine at Ruotsinsalmi sea fortress in Finland.. Nordic Archaerobotany Group; 2017-09-06 - 2017-09-09.