Et profilbilde

Pensjonert Førsteamanuensis
Karl Audun Lehne { "honorific-suffix": "Pensjonert Førsteamanuensis", "fn": "Karl Audun Lehne", "tel": "Telefon: 51832254", "email": "karl.a.lehne@uis.no" }

Avdeling/enhet Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for petroleumsteknologi
Rom KE E-370

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Rodriguez, Isabel; Escalona, Alejandro; Lehne, Karl Audun (2015). Petrophysical characterization of Lower Cretaceous clastic wedges in the south-western Barents Sea. American Association of Petroleum Geologists; 2015-10-31 - 2015-11-03.
  • Geerits, Tim; Altunbay, Mehmet; Tang, Xiaoming; Lehne, Karl Audun; Kelder, Oscar (1999). Diagnostic Usage of Permeability and Porosity Discrepancy Between Matching Wireline Acoustic and NMR Data against Core Data.
  • Lehne, Karl Audun (1999). Produktive eller tette formasjoner; et vanskelig skille i lavpermeable og heterogene formasjoner på Haltenbanken.
  • Lehne, Karl Audun; Milter, Jess; Ringås, Jan Einar; Patience, Richard; Sørbel, Roy (1999). An Integrated Study of Reservoir Compartmentalization at Smørbukk, Åsgard Field Offshore Mid Norway.
  • Ringen, Jon Knut; Halvorsen, Christian; Lehne, Karl Audun; Rueslåtten, Håkon; Høland, Håvard (1999). Reservoir Water Saturation Measured on Cores; Case Histories and Recommendations.
  • Lehne, K.A. (1998). Produktive og tette sandsoner- Et vanskelig skille i lavpermeable heterogene reservoarer.
  • Lehne, K.A. (1998). Reservoir and Non-reservoir Rock Characterization for a Low Permeable, Heterogeneous Offshore Reservoir.
  • Lehne, K.A.; Fylling, A.; Jolma, I.; Rehkopff, A. (1998). Datainnsamlingsstrategi på Smørbukk i historisk perspektiv.
  • Lehne, K.A.; Rueslåtten, H.; Eidesmo, T. (1998). The Use of NMR-spectroscopy to Validate NMR Logs from Deeply Buried Reservoir Sandstones.