Kick off for studenter og bedrifter som vil bli kjent!

Studentene ved BI og UIS har etablert en felles ressursgruppe for blant annet å sikre at studenter tar del i regionens utvikling og ikke minst åpne dører for studentene til det etablerte næringslivet. Velkommen til studenter som vil det "lille ekstra" og til bedriftene som ønsker utvikling gjennom ung og frisk kompetanse!

Kl. 18.30: Drøs og bli kjent
Kl. 19.00: Velkommen ved Harald Minge, Næringsforeningen.
Kl. 19.10: StOr og BIS som døråpnere, ved Magne Bartlett og  Sander Brimsøe Thomassen.

Kl. 19.20: Hva søker vi i rekrutteringsprosessen? Ved Sharron Moti, HR, Lyse.
               Nye jobber i støpeskjeen! Ved Fredrik Fjellså og Simen Malmin, Business Development, Validè.
Kl. 19.50: Selg deg selv på 60 sekund, ved Inger Tone Ødegård, Næringsforeningen.
Kl. 20.00: Bli kjent med de du ikke har møtt tidligere! Ta med visittkort eller telefon for kontaktutveksling!          Uhøytidelig konkurranse. Enkel bevertning.
Kl. 20.45: B2B i praksis - Awards!!
Kl. 20.55:  Veien videre ved ressursgruppen

Meld deg på arrangementet her.

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med Inger Tone Ødegård

UiS logo