Utdanningskonferansen 2018

Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora ved Universitetet i Stavanger har gleden av å invitere til Utdanningskonferansen 2018 – en konferanse om utdanningsforskning i barnehage, grunnskole og videregående skole.

For fjerde år på rad har Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora, tidligere Det humanistiske fakultet, ved Universitetet i Stavanger gleden av å kunne invitere til utdanningskonferansen. Dette årets utgave av konferansen vil gå av stabelen onsdag 7. februar 2018. Tema for konferansen vil være utdanningsforskning, med fokus på barnehage, grunnskole og videregående skole.

Vitenskapelig ansatte fra fakultetet presenterer aktuell og pågående forskning. Konferansen henvender seg særlig til ansatte i barnehage og skole og andre utdanningsaktører i fylket. Programmet består av en plenumsøkt og tre parallelle sesjoner.

Program og påmelding kommer høsten 2017. Les mer på konferansens nettside

Bilde fra en barnehage.

Utdanningskonferansen 2018 arrangeres den 7. februar - sett av datoen allerede nå.