Forskningstorget i Stavanger

På årets Forskningstorg får store og små mulighet til å utforske, lære, leke og la seg underholde av forskning.

Er du nysgjerrig av natur? Vil du se enkle eksperimenter med futt, eller lære mer om den spennende forskningen i vår region? Da er du velkommen til å du besøke forskningstorget på torget i Stavanger lørdag 23. september.

På Forskningstorget i Stavanger får store og små mulighet til å utforske, lære, leke og la seg underholde av forskning. Forskningstorget oppfordrer til aktiviteter og gir voksne og barn mulighet til å undre seg sammen.

En rekke lokale forskningsinstitusjoner, studentforeninger og museer stiller på stand. Her kan du prøvesitte en racerbil, lære mer om bioøkonomi eller andre emner du kanskje ikke vet så mye om. Og du kan ta del i ulike forskningsaktiviteter og spennende eksperimenter.

I samarbeid med den lokale forskningsdagskomiteen som ledes av UiS, arrangerer Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening, og Jærmuseet, avdeling Vitenfabrikken, forskningstorget i Stavanger sentrum.