Hvordan bruke sang og musikk for å fremme barns språkutvikling?

Velkommen til kveldsforedraget "Fra sang til språk. Hvordan bruke sang og musikk for å fremme barns språkutvikling?" med Nora Bilalovic Kulset ved NTNU.

Torsdag 2. november er det klart for kveldsforedrag igjen. Denne gang kan du få med deg foredraget "Fra sang til språk. Hvordan bruke sang og musikk for å fremme barns språkutvikling?" med Nora Bilalovic Kulset ved NTNU.

Informasjon om foredraget og foredragsholderen:

I foredraget vil Nora Bilalovic Kulset fortelle om ulike veier til språket som sangen lager. Én ting er det ganske opplagte faktum at vi øver oss på språket når vi synger sanger, men det handler også om menneskelig sosialisering og om hvordan hjernen fungerer. Forbered dere på et underholdende foredrag med ny innsikt!

Om foredragsholderen: Nora Bilalovic Kulset jobber ved Institutt for musikk på NTNU i Trondheim. Hun har siden 1995 jobbet med musikk, små barn og voksne, spesielt i barnehagesammenheng. Våren 2015 utga hun boka «Musikk og andrespråk. Norsktilegnelse hos små barn med et annet morsmål» på Universitetsforlaget. Les mer om henne og det hun nå forsker på: www.norabkulset.com eller finn henne på Facebook/norabkulset.

Påmelding skjer via følgende lenke

Nora Bilalovic Kulset.