Excel Pivottabeller - kurs 16. november

Med pivottabeller kan du på en hurtig og elegant måte summere, analysere, granske og presentere dine data med få klikk. Pivottabeller gir deg en svært effektiv måte å justere hvordan dine resultater skal vises. På basis av dine pivottabeller kan du også opprette flotte pivotdiagrammer som automatisk oppdateres når det gjøres endringer i dine pivottabeller.

Har du store mengder data i Excel? Med verktøyet pivottabeller i Excel har du et kraftig verktøy som gjør at du raskt og enkelt sammenfatter hovedtall for store mengder data. I databehandling er en pivottabell et datavisualiseringsverktøy, og i Excel er dette verktøyet ypperlig for å trekke ut konklusjoner fra store mengder data. . Blant andre funksjoner, kan en pivottabell automatisk sortere, telle, total eller gjennomsnitt de data som er lagret i en tabell eller regneark, og resultatene vises i en annen tabell som viser sammenfattet data.

Forkunnskaper
På nivå med Excel videregående kurs eller tilsvarende kjennskap til programmet.

Kursbeskrivelse

Kurset kan gjerne spesialtilpasses og holdes bedriftsinternt i deres eller våre lokaler.

Undervisningsform
Klasseromsundervisning, med maks 12 deltakere.
En maskin pr. kursdeltaker.

Kr. 3.400,-
Inkluderer lunsj og kursdokumentasjon.

1 dag - fra kl 09.00 til ca kl 15.00

Ansatte og studenter ved UiS får rabatt. Ta kontakt med uis-ikt@uis.no for påmelding og informasjon. Ring oss gjerne på  51831973.

Excel Pivottabeller - kurs 16. november