Adobe InDesign grunnkurs 21.-22. november 2017

Adobe InDesign CC er en applikasjon for desktop publishing (DTP) som er utviklet av Adobe Systems. Med InDesign kan du produsere proff sidelayout som kan benyttes til trykkpublisering og digital publisering. Applikasjonen gir mulighet for utforming og publisering av en mengde ulike typer innhold for trykksaker, Internett og nettbrett.

Forkunnskaper
Deltagerne må på forhånd ha elementær kjennskap til bruk av Mac eller PC, samt grunnleggende kjennskap til tekstbehandling.

Målgruppe
Kurset retter seg mot personer som har behov for å lage grafisk materiell som annonser, brosjyrer og andre trykksaker.

Målsetning
Etter endt kurs skal du kunne lage forskjellig type grafisk materiell ved å beherske verktøy for layout, bilder, tekst og farger.

Undervisningsform
Klasseromsundervisning, med maks 6 deltakere.
En maskin pr. kursdeltaker.

Kr. 6.900,-
Inkluderer kursdokumentasjon og lunsj.

2 dager - fra kl 09.00 til ca kl 15.00

Les mer om kurset her.

Ansatte og studenter ved UiS får rabatt. Ta kontakt med uis-ikt@uis.no for påmelding og informasjon. Ring oss gjerne på  51831973.