Excel Videregående kurs 29. november

Kurset er for deg som allerede benytter Excel i hverdagen, men som ønsker å bli dyktigere og mer effektiv. På kurset vil vi gå gjennom mer avansert funksjoner, analyseverktøy og arbeidsmetoder.

Forkunnskaper:
På nivå med UiS-IKT sine grunnkurs i Excel eller tilsvarende kjennskap til programmet.

Målgruppe
Kurset retter seg mot personer som allerede bruker Excel, og som ønsker ytterligere fordypning i bruk av regneark som verktøy.

Målsetning
Målet er å kunne jobbe raskere og mer effektivt i Excel, og få en utdypende forståelse for hvordan man kan jobbe med større regneark, analysere lister med data og jobbe med flere funksjoner i programmet.

Undervisningsform
Klasseromsundervisning, med maks 12 deltakere.
En maskin pr. kursdeltaker.

Kr. 6.200,-
Inkluderer lunsj og kursdokumentasjon.

2 dager - fra kl 09.00 til ca kl 15.00

Les mer om kurset her

Ansatte og studenter ved UiS får rabatt. Ta kontakt med uis-ikt@uis.no for påmelding og informasjon. Ring oss gjerne på  51831973.