Ledelse og sosiale medier

Hvordan bygger du tillit og positive følelser? Norsk hotellhøgskole ønsker velkommen til European Hospitality Forum om ledelse og sosiale medier.

I dette seminaret møter vi kommunikasjonsekspert og gründer Synneva Erland og førsteamanuensis Annie Haver, som har doktorgrad innen temaet ledere og følelser.

De diskuterer hvordan kommunikasjonsstrategier endres på grunn av sosiale medier, og om viktigheten av å vise følelser og være en synlig leder. Gjennom case og ved bruk av FuelBox vil du få innsikt i og kunnskap om sosiale medier, kommunikasjon, strategi og ledelse.

Norsk hotellhøgskole inviterer til European Hospitality Forum fredag 10. november kl. 10-12 i Rødt Auditorium, H-127, Ellen og Axel Lunds hus.

Mer informasjon om European Hospitality Forum