Operagalla

Professor i sang ved Fakultet for utøvende kunstfag Elizabeth Norberg-Schulz inviterer til operagalla i Sandnes kulturhus mandag 26. februar.

Velkommen til storslått operaaften med utdrag fra Puccinis La Boheme og Johann Strauss' Flaggermusen!

Høydepunktene kommer som perler på en snor når Opera Rogaland og en av våre største operasangere gjennom tidene, Elizabeth Norberg-Schulz, nok en gang inviterer til en feiende flott Operagalla.

Medvirkende:

Dirigent: Gabriele Bonolis
Orkester: Roma Sinfonietta
Kunstnerisk leder: Elizabeth Norberg-Schulz

Solister: Marita Sølberg (sopran), Siri Kval Ødegård (sopran), Leif Jone Ølberg (baryton), Rosaria Angotti (sopran), Giacomo Nanni (baryton),Ole Morten Velde (tenor), Christel Elisabeth Smith (sopran), Wibeke Wetaas (sopran), Ann-Beth Sovang (mezzo sopran) ,Espen Solsbak (tenor),og Sigmund Aasjord (Baryton) med flere.

Kor/musikere: Sandnes Operakor, prosjektkor sammensatt av OperaRogaland, Kulturskolene i Hå, Klepp og Stavanger, orkestermusikere og sangere fra UiS Institutt for musikk og dans.

Elizabeth Norberg-Schulz inviterer til operagalla i Stavanger konserthus fredag 23. og søndag 25. februar