Bli med UiS i folketoget!

Tradisjonen tro stiller UiS i folketoget for å feire Norges nasjonaldag.

Kjære studenter og ansatte! Tradisjonen tro stiller UiS i folketoget for å feire Norges nasjonaldag og vi håper dere blir med på moroa!

Deltakelsen fra studenter, ansatte og linjeforeninger har bare blitt større for hvert år, og som de siste årene skal hele Stavanger merke seg UiS-toget på 17.mai. Vi håper 2018 blir det største toget noensinne med mange studenter, musikk og dans fra UiS Fakultet for utøvende kunstfag og generelt super stemning!

Så ta med deg dine medstudenter, og bli med på en skikkelig feiring!

Vi går ganske langt bak i toget, så det er mulig å møte opp helt fram til 16.30. Representanter fra UiS er på plass fra 15.50. Oppmøteplass er i Arne Rettedals gate bak Radisson Blu Atlantic Hotel. Toget starter kl. 16.00 og følger denne ruten:

Torget – Olav VII’s gate – Kannikgata – Madlaveien – Wessels gate – Stokkaveien – Misjonsveien – Seehusensgate. Etter Kampen skole fortsetter toget bak Lærdal, ned Stokkaveien, til venstre på Løkkeveien der toget oppløses i rundkjøringen Løkkeveien/Tanke Svilandsgate.

Arrangement på Facebook

Bilde fra Folketoget