Disputas om forbrukaråtferd

Heidi Victoria Skeiseid disputerer 19. juni for grada philosophiae doctor ved Det samfunnsvitskaplege fakultet ved Universitetet i Stavanger.

Heidi Victoria Skeiseid forsvarer avhandlinga «Single-Option Aversion; Replications and Extensions».

Prøveforelesinga starter klokken 10.00. Oppgitt emne for prøveforelesinga er «Bounded Rationality in Consumer Choice».

Alle interesserte er velkomne til både prøveførelesing klokka 10.00 og disputas klokka 12.00.

Disputasen blir leia av dekan Bjarte Ravndal ved Handelshøgskolen ved UiS.

Hovudrettleiar i doktorgradsarbeidet har vore professor Håvard Hansen (UiS), medan førsteamanuensis Elisabeth Lind Melbye (UiS) har vært medrettleiar.

Bedømmelseskomité:
1. Førsteamanuensis Jessica Aschemann-Witzel, Aarhus Universitet, Danmark
2. Professor Frode Alfnes, Norges miljø- og biovitenskapelige Universitet, Norge
3. Førsteamanuensis Olga Gjerald, Universitetet i Stavanger, Norge (administrator)

Arrangementet er i AR Ø-120, Arne Rettedals hus (kart) på universitetsområdet.

Heidi Victoria Skeiseid

Heidi Victoria Skeiseid disputerer 19. juni.