Et profilbilde

Universitetslektor
Håkon Vestly { "honorific-suffix": "Universitetslektor", "fn": "Håkon Vestly", "tel": "", "email": "hakon.vestly@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utøvende kunstfag
Institutt/senter Fakultet for utøvende kunstfag

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Austvik, Vidar; Tangen, Hans Petter; Vestly, Håkon; Opdal, Liv (2015). Austvik, Tangen, Opdal & Vestly, Kammermusikk for fløyte, klarinett, cello og piano av Hummel, Saint-Saens, Debussy & Liebermann..
  • Vestly, Håkon (2008). Konsert/ Masterclass for klarinettelever ved Lundehaugen VGS.
  • Vestly, Håkon (2008). Konsertprosjekt i forbindelse med Shellprisen`s 25 årsjubileum ( 2008-prosjekt ).
  • Vestly, Håkon (2008). Nasjonal kormønstring i St. Petri kirke 5.12.08 2008-prosjekt.
  • Vestly, Håkon (2008). "Vandrestjerner" , CD-innspilling med Kvinnekoret Concentus. Concentus.
  • Vestly, Håkon; Austvik, Vidar (2008). Konsertprosjekt i Stavanger Domkirke.
  • Vestly, Håkon; Eriksen, Erling R.; Bjøranger, Jan; Opdal, Liv (2008). Messiaenfestival 19.-22. november 2008.
  • Austvik, Vidar; Vestly, Håkon (2007). Stravinski i Paris 1920.
  • Herb, Gisela; Vestly, Håkon; Kellerhals, Florian; Hopkins, Ilmari (2007). ANIMA-klassisk musikk fra Latinamerika.
  • Vestly, Håkon (2007). Konsert i regi av UIS Institutt for musikk og dans.
  • Vestly, Håkon (2007). Konsertprosjekt.
  • Vestly, Håkon (2007). Nyttårskonserter med Stavanger Symfoniorkester :Solistmedvirkning.
  • Vestly, Håkon (2007). Solistkonsert med Sandnes Klarinettkor.
  • Vestly, Håkon; Eriksen, Erling R.; Opdal, Liv; Bjøranger, Jan (2007). Messiaen festival.
  • Vestly, Håkon; Herb, Gisela (2007). Konsert med Anima , klassisk musikk fra Latinamerika.
  • Vestly, Håkon; Mo, Ida; Kellerhals, Florian (2007). Grieg/ Bartok festival 15.-29. november 07.
  • Vestly, Håkon (2006). Absolutt Mozart.
  • Austvik, Vidar; Vestly, Håkon; Hagen, Odin; farr, paul; Larsen, Leif Værum (2005). Konsert/Masterclass/Presentasjon av UIS IMD.
  • Austvik, Vidar; Vestly, Håkon; Kellerhals, Florian; Kvam, Hjalmar; Asheim, Nils Henrik (2005). Valen og Schönberg.
  • Vestly, Håkon (2005). Konsert i SSO`s kammerserie Tema: Romantikkens begynnelse . Verker av Carl Reinecke: trio for klarinett horn og klaver, Prelude av Krysztof Penderecki for soloklarinett og Louis Spohr klarinettkvintett. Medvirkende: Håkon Vestly klarinett, Nina Minothi horn, Ida Mo klaver Kristina jagminaite og Michail Melnichenko fiolin, wouter Raubenheimer bratsj og Ilmari Hopkins cello.
  • Vestly, Håkon (2005). Rekrutteringstur til Toneheim folkehøgskole på Hamar med presentasjon av UIS Institutt for musikk og dans , recital og Masterclass med 14 klarinettister.
  • Vestly, Håkon (2005). Valen og den andre Wienerskole. Verker av Fartein Valen og Arnold Schönberg. Konsert i forbindelse med Festspillene i Bergen.
  • Vestly, Håkon; Eriksen, Erling R.; Austvik, Vidar; tangen, hans petter (2005). Lærerkonsert med verker av Prokofiev Brahms og Schmitt Teachers concert : Works by Prokofiev Brahms og Schmitt.
  • Austvik, Vidar; Vestly, Håkon (2003). Konsert, presentasjon av HIS, kunstfag og masterclass ved Toneheim folkehøgskule, Hamar.
  • Vestly, Håkon (2003). Konsertprosjekt.
  • Vestly, Håkon (2003). Konsertprosjekt Concertproject.
  • Vestly, Håkon (2003). Konsulent ved Klarinettprøvespill.
  • Vestly, Håkon (2003). Sensoroppdrag.
  • Vestly, Håkon (2003). Sensoroppdrag ved norges Musikkhøgskole.
  • Vestly, Håkon (2005). Foredrag om Stavanger symfoniorkesters Japanturnè, og om hvorfor Stavanger-regionen trenger et nytt konserthus. Arrangør: BRAVO venneforeningen for det nye konserthuset. 2005-11-27.
  • Vestly, Håkon (2002). Debattinnlegg om Stavanger symfoniorkester's modell for kunstnerisk ledelse. 2002-10-11.
  • Vestly, Håkon (2002). Radiokåseri om W.A. Mozart's serenade i B-Dur Gran Partita K.361. [Radio]; 2002-11-18.
  • Vestly, Håkon (2002). CD-innspillinger for plateselskapet BIS.
  • Vestly, Håkon (2002). Innstudering og framføring av Bela Bartok's:"Den vidunderlige Mandarin".
  • Vestly, Håkon (2002). Innstudering og framføring av Thomas Ades'verk "Catch".
  • Vestly, Håkon (2002). Kammer konsert.
  • Vestly, Håkon (2002). Kammerkonsert.
  • Vestly, Håkon (2002). Konsertprosjekt.