Et profilbilde

Førsteamanuensis
Liv Opdal { "honorific-suffix": "Førsteamanuensis", "fn": "Liv Opdal", "tel": "", "email": "liv.opdal@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utøvende kunstfag
Institutt/senter Fakultet for utøvende kunstfag

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Austvik, Vidar; Tangen, Hans Petter; Vestly, Håkon; Opdal, Liv (2015). Austvik, Tangen, Opdal & Vestly, Kammermusikk for fløyte, klarinett, cello og piano av Hummel, Saint-Saens, Debussy & Liebermann..
  • Vestly, Håkon; Eriksen, Erling R.; Bjøranger, Jan; Opdal, Liv (2008). Messiaenfestival 19.-22. november 2008.
  • Austvik, Vidar; Mo, Bjarte; Opdal, Liv; Mo, Magnhild (2007). Kammermusikk Vardeneset kyrkje.
  • Vestly, Håkon; Eriksen, Erling R.; Opdal, Liv; Bjøranger, Jan (2007). Messiaen festival.
  • Austvik, Vidar; Bjøranger, Jan; Sijpkens, Elisabeth; Opdal, Liv (2006). Konsert/Masterclass Toneheim folkehøgskole.