Et profilbilde

Universitetslektor
Cato Molthe { "honorific-suffix": "Universitetslektor", "fn": "Cato Molthe", "tel": "Telefon: 51833401", "email": "cato.molthe@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora
Institutt/senter Institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk
Rom HL K-107

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Molthe, Cato (1999). Etterutdanningskurs i geofaglige emner. Avdeling for lærerutdanning, inst. for realfag. 20 s.
  • Molthe, Cato (1999). Etterutdanningskurs om magnetisme. Avdeling for Lærerutdanning, Institutt for realfag.
  • Molthe, Cato (1999). Etterutdanningskurs om solsystemet. Avdeling for lærerutdanning, Inst. for realfag.
  • Molthe, Cato (2001). Naturvitenskapelige bilder og beskrivelse fra Rogaland.
  • Molthe, Cato (1998). Fysikk i Svømmehall.
  • Molthe, Cato (2004). Fagkompetansen til naturfaglærere ved lærerutdanningene.