Et profilbilde

Førsteamanuensis
Hans Eirik Voktor { "honorific-suffix": "Førsteamanuensis", "fn": "Hans Eirik Voktor", "tel": "Telefon: 51831684", "email": "hans.voktor@uis.no" }

Avdeling/enhet Det samfunnsvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for medie-, kultur- og samfunnsfag
Rom EOJ 335

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Nordås, Frode Nesbø; Voktor, Hans Eirik; Røsler, Alexander (2016). Uttalelse fra sakkyndig komite til klippelærerstilling TVF, HIL 2016.. Høgskolen i Lillehammer. 4 s.
  • Voktor, Hans Erik (2010). Invisible cut sensurert. London university.
  • Voktor, Hans Eirik (2016). utopi og sorg. nrk. nrk oslo.
  • Voktor, Hans Erik (2010). Dokumentar: Åpen port på NRK2.
  • Voktor, Hans Erik (2009). Åpen Port-dokumentarfilm 65 minutter.
  • Voktor, Hans Erik (2006). Grillkongen Craig.
  • Voktor, Hans Erik; Rongen, Ole Bjørn; Skretting, Hallgeir (2005). "Framtida", kortfilm om Ekofisk-feltet, del av "Kulturminne Ekofisk", multimedial utstilling ved Norsk Oljemuseum.
  • Voktor, Hans Erik; Rongen, Ole Bjørn; Skretting, Hallgeir (2005). "Funnet", kortfilm om Ekofisk-feltet, del av "Kulturminne Ekofisk", multimedial utstilling ved Norsk Oljemuseum.
  • Voktor, Hans Erik; Rongen, Ole Bjørn; Skretting, Hallgeir (2005). "To kulturer", kortfilm om Ekofisk-feltet, del av "Kulturminne Ekofisk", multimedial utstilling ved Norsk Oljemuseum.
  • Voktor, Hans Erik; Skretting, Hallgeir; Rongen, Ole Bjørn (2005). "Ulykkene", kortfilm om Ekofisk-feltet, del av "Kulturminne Ekofisk", multimedial utstilling ved Norsk Oljemuseum.
  • Voktor, Hans Erik; Skretting, Hallgeir; Rongen, Ole Bjørn (2005). "Utbygginga", kortfilm om bygginga av tanken til Ekofisk-feltet, del av "Kulturminne Ekofisk", multimedial utstilling ved Norsk Oljemuseum.
  • Voktor, Hans Erik; Rongen, Ole Bjørn; Skjøld, Sindre (2003). "Blåveispiken". Fjernsynsdokumentar. Vist i NRK 1, 8.september 2003 og i NRK 2, 14.september 2003.
  • Voktor, Hans Erik; Rongen, Ole Bjørn (2001). Tilbake: Dokumentarprogram sendt i NRK Brennpunkt.