Et profilbilde

Overingeniør
Arne Thomas Lund Nilsen { "honorific-suffix": "Overingeniør", "fn": "Arne Thomas Lund Nilsen", "tel": "Telefon: 51831046", "email": "arne.t.nilsen@uis.no" }

Avdeling/enhet NettOp UiS
Institutt/senter NettOp UiS

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Løkken, Atle; Nilsen, Arne Thomas Lund; Veledar, Suvada; Boman, Arild (2010). FORSKER-STANDUP (Serie 2010): En forsker. En scene. En mikrofon. Ett kvarter.- Programserie fra Forskningsdagene, produsert av NettOp, Universitetet i Stavanger. Suvada Veledar, arr.koordinator; Atle Løkken, Arne T, Nilsen, produksjon, UiS; Arild Boman, utviklings-/sendekoordinator. Kunnskapskanalen via NRK. [TV]; 2010-01-20.
  • Løkken, Atle; Nilsen, Arne Thomas Lund; Boman, Arild; Veledar, Suvada (2009). FORSKER-STANDUP (Serie 2009): En forsker. En scene. En mikrofon. Ett kvarter.- Programserie fra Forskningsdagene, produsert av NettOp, Universitetet i Stavanger. Suvada Veledar, arr.koordinator; Atle Løkken, Arne T, Nilsen, produksjon, UiS; Arild Boman, utviklings-/sendekoordinator. Kunnskapskanalen. NRK2. [TV]; 2009-05-16.
  • Nilsen, Anders Grov; Almås, Aslaug Grov; Kulild, Marit; Bjelland, Else Karen Vikanes; Høyland, Jorunn; Gram, Helene; Thortveit, Jorunn; Nilsen, Arne Thomas Lund; Løkken, Atle (2017). Lærar for ein dag. UiS/HVL.
  • Finne, Christina; Gram, Helene; Nilsen, Arne Thomas Lund (2016). Utfordring - app. Universitetet i Stavanger. Stavanger.